Thursday, August 30, 2012

Horoscop Rac 2013


Horoscop Rac 2013

Anul 2013 iti va aduce mai multa stabilitate in plan emotional iar acest lucru te va face sa ai mai multa incredere in tine. Relatia cu partenerul de viata se va imbunatati considerabil si te va face sa te gandesti mai serios la planurile voastre de viitor. Este posibil chiar, ca relatia sa se oficializeze. Insa trebuie sa fii foarte deschisa fata de partenerul de viata si sa stii exact ce iti doresti de la relatia voastra. In cazul in care nu esti implicata inca intr-o relatie, nu trebuie sa fii dezamagita.

O relatie de dragoste de lunga durata va fi echilibrata, oferindu-ti multe satisfactii. Atitudinea ta va fi sincera si menita sa elimine toate indoielile jumatatii tale. Acum este momentul pentru a discuta cinstit cu partenerul tau, fiind in masura sa faci acest lucru fara nervi si injurii.


 Paradoxal, vei putea gasi linistea intre doua situatii diferite. Probleme legate de responsabilitatile din viata sentimentala se vor ivi in timpul primaverii si verii, de aceea incearca sa ramai ferm pe pozitie si sa iei o decizie finala. Nativul Rac singur, anul acesta, va fi mai selectiv, dar si intalnirile vor fi mai multe. Printre acestea, este o persoana capabila sa-ti aprinda focul pasiunii, ai grija, te poti indragosti la prima vedere. Poate chiar de mai multe ori.